Cukrozott mandula

A cukrozott mandula nemcsak finom, hanem jópofa ajándék is egyben. Méretének és alakjának köszönhetően könnyű vele dolgozni és jól díszíthető: dobozban, fahéjjal, virágos formában… a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt, ezért szinte lehetetlen megunni.

Leggyakrabban esküvőn találkozunk cukrozott mandulával, de ezek a kézzel készült, egyedien dekorált termékek megállják a helyüket céges ajándékként is akár mint promóciós termék, akár mint a munkatársaknak szánt apró köszönet.

 

összesen 6 termék
cukrozott mandula kék 2
2 800 Ft-tól

A cukrozott mandula a finom és egészséges nassolás kedvelőinek igazi kincse. A kék cukrozott mandula, egy igazán különleges és ínycsiklandó csemegének számít.A mandula maga egy...

Kód: 58
lia cukrozott mandula
2 800 Ft-tól

A lila cukrozott mandula egy igazán különleges édesség, amely minden édesszájú ember számára tökéletes választás. A kemény, olvadásbiztos cukormáz tökéletesen ötvöződik az egész...

Kód: 49
zöld cukrozott mandula
2 800 Ft-tól

Az utóbbi évek legdivatosabb köszönetajándéka, mely úgy néz ki, mint egy fehér kis kavics. Tulajdonképpen kemény, olvadás biztos cukormázzal borított mandulaszem. Általában 5...

Kód: 52
bézs cukrozott mandula
3 200 Ft-tól

A bézs cukrozott mandula tökéletes választás minden édesszájú embernek, aki egy igazán különleges ízélményre vágyik. A kemény, olvadásbiztos cukormáz tökéletesen ötvöződik az...

Kód: 55
cukrozott mandula
Tipp
3 200 Ft-tól

Az utóbbi évek legdivatosabb köszönetajándéka, mely úgy néz ki, mint egy fehér kis kavics. Tulajdonképpen kemény, olvadás biztos cukormázzal borított mandulaszem. Általában 5...

Kód: 45/0-5
rozsaszin cukrozottmandula
3 200 Ft-tól

Az igazi édes finomságok rajongói számára a cukrozott mandula rózsaszín változata az utóbbi évek tartós trendje. Az aprócska, fehér kis kavicsnak tűnő mandulaszemek keménysége a...

Kód: 48

Ha érdeklik a cukrozott mandula kiegészítői, tekintse meg saját gyártású dobozainkat, tüllsziromba zárt édességeinket és fahéjas meglepetéseinket.
A tüllel kombinált bonbonier azért olyan népszerű, mert könnyen elkészíthető, akár házilag is. Nem kell hozzá más, mint egy tüllből kivágott négyzet vagy kör, egy szalag és persze a cukrozott mandulák. De természetesen bármilyen más csomagolási mód is szóba jöhet! Így tehetjük őket pl. papírból vagy fémből készült kis bonbonos dobozba, mini papírtölcsérbe, organza zacskóba stb., hiszen csak kreativitásunk kérdése, hogy megtaláljuk az esküvői dekorációnkhoz legjobban illő megoldást!

A cukrozott mandula és a csokiszív kiemelkedő köszönetajándékok, amelyek tökéletesek bármilyen különleges alkalomra. Ezek a csábító és finom édességek kitűnően alkalmasak hálakifejezésre, köszönetnyilvánításra és ünnepi ajándékozásra is.

A cukrozott mandula egy tradicionális dél-európai édesség, amelyet évszázadok óta készítenek. Az előállítása rendkívül egyszerű: a mandulákat cukorszirupba áztatjuk egy különleges eljárás során, amíg a cukor teljesen be nem vonódik a mandulába. Ezután a mandulákat szárazra szárítjuk és kész is a finom és ínycsiklandozó cukrozott mandula. A cukrozott mandula íze az édességből és a mandulából származó ízek keveréke, amit az emberek nagyra értékelnek.

A csokiszív mint köszönetajándék pedig az édes mennyország egy másik darabja - a két legjobb világ találkozása. Az ötletet a klasszikus Valentine napot és szerelmes ajándékokat hirdető amerikai kultúrából merítettük. A csokiszív formája tökéletesen alkalmas arra, hogy egy kicsi, de drága ajándékot is magában hordozzon. Az ízletes csokoládé a legtöbb ember kedvenc desszertje, ezért sokan nem tudnak ellenállni a csokiszívnek sem.

Mindkét ajándék megfelelő eleganciát sugároz azoknak, akik szeretnék kifejezni megbecsülésüket és tiszteletüket a fontos emberek iránt az életükben. A cukrozott mandula egy kicsit hagyományosabb, míg a csokiszív egy kicsit több újdonságot hordoz. Mindkét ajándék nagyon személyre szabható, ezért ideális, ha üzenetet is szeretnénk továbbítani az ajándékozottunknak.

Az édességek minősége a kulcsfontosságú tényező ahhoz, hogy szép emlékeket hagyjunk hátunkban és a kedves ajándékozottunknál. A legjobb, ha olyan cukrászatban veszünk édességeket, ahol a minőségre nagyon odafigyelnek és a legjobb hozzávalókat használják. Az édességek kiválasztása után fontos, hogy elegáns, és magával ragadó csomagolást válasszunk az ajándékhoz, ami kifejezi a figyelmességünket.

Összefoglalva, a cukrozott mandula és a csokiszív tökéletes ajándék, ha megbecsülésünk és szeretetünk kifejezésére vágyunk. Mivel mindkét édesség nagyon elterjedt és mindenki szereti, ezért nincs mitől tartanunk azzal kapcsolatban, hogy az ajándék ne tetszene az ajándékozottnak. Ám mindig emlékezzünk arra, hogy csak akkor lesz az ajándékunk igazán különleges és hiteles, ha mi magunk is szeretettel készítjük elő és adjuk át az ajándékunkat.

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
szállítás
Max 3 munkanap
szállítás