Szállitás és fizetés

 • Csak magánszemélyeket szolgálunk ki. 
  Céges megrendelőknek csak emailben leadott rendelést tudunk elfogadi. Fizetés csak előre utalással lehetséges. webaruhaz.dekor@gmail.com

  • Fizetési lehetőségek
  • Utánvétel
  • Bankkártyás fizetés
  • Átutalás

   

  • Foxpost csomagautomaták 
   A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába(NEM GARANTÁLT), majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
   olyan termékek, amelyek figyelembe véve a csomagautomaták elhelyezési körülményeit és a csomagautomatákat érő időjárási és hőmérsékleti tényezőket (-20 celcius fok és +40 celcius fok közötti hőmérsékleti tartomány), a csomagautomatákban a tárolási idő alatt megromolhatnak, állagukban megváltozhatnak, rendeltetésszerű felhasználásra alkalmatlanná válhatnak.
   foxpost_hu_api2_automata
   Szállítási költség: 1 590 Ft
    
  • Packeta.hu Magyarország
   Szállítási idő 2-3 munkanap
   Mivel az PACKETA csomagpont méret korlátozás (150cm(magasság+széllesség+hosszúság) és max 10kg) van ezért ha esetlegesen nem tudjuk küldeni velük másik megoldást ajánlunk aminek a költség különbözet a vevőt terheli.
   MEGÉRTÉSEDET KÖSZÖNJÜK

   A webáruházban a rendelés végén válassza ki a Packeta-t csomagja kézbesítéshez. Ha átvevőhelyre történő kézbesítést szeretne, válassza ki listáról a legközelebbi átvevőhelyet. Kereshet például irányítószám alapján.

   Amint a webáruház (a feladó) átadja nekünk a csomagot, e-mailt küldünk Önnek, amelyben megtalálja a nyomkövetési számot. Ily módon online nyomon követheti csomagja útját.

   Miután csomagja megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre, jelszót küldünk Önnek SMS-ben és e-mailben.

   Ezután a csomagot 7 napon belül veheti át.

   https://www.packeta.hu/atvevohelyek
   packeta_hu
   Szállítási költség: 1 890 Ft
    
  • DPD futárszolgálat
   A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója.
   A Futár cég (DPD) magas szintű csomagszállítást kínál. A csomag érkezéséről aktuális nap 9 óráig emailt Az emailban benne lesz a futár telefonszáma egyeztetés céljából.

   - ha a csomag sérült , utólagos reklamációra nincs lehetőség csak jegyzőkönyv ellenében
   dpd_weblabel
   Szállítási költség: 2590 Ft