Cukrozott mandula kék

Kód: 58 58/1 Kérjük, válasszon változatot
2 800 Ft 5 000 Ft 2 800 Ft-tól
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A cukrozott mandula a finom és egészséges nassolás kedvelőinek igazi kincse. A kék cukrozott mandula, egy igazán különleges és ínycsiklandó csemegének számít.

A mandula maga egy nagyon tápláló és egészséges étel, amely sok előnnyel rendelkezik az emberi szervezet számára. A mandulák gazdagok rostokban, fehérjékben, egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokban és vitaminokban, mint például a B-vitaminok és E-vitaminok.

A kék cukrozott mandulák ízletesek és csábítóak, mivel kék színű cukorbevonatot kapnak, ami miatt nem csak finomak, de szemet gyönyörködtetőek is. A cukorbevonat nem csak fokozza a mandulák édességét, hanem tartósságot is biztosít nekik.

A cukrozott mandula nagyon sokféle alkalomra alkalmas, mint például a vendégváróknál, családi összejöveteleknél, vagy akár a napi kényeztető desszertként is. Az egyedi és különleges színű cukrozott mandulák különleges ajándékok is lehetnek, amelyekkel biztosan meglephetjük barátainkat vagy családtagjainkat.

A cukrozott mandulák nem csak ízletesek, hanem a testünk számára is előnyösek. A mandulák tele vannak tápanyagokkal, amelyek segítenek a testnek egészséges maradni. Azzal, hogy kis mennyiségben étkezünk belőlük, segítünk a vércukorszint szabályozásában és hozzájárulunk a szív egészségének megőrzéséhez is.

A kék cukrozott mandula, ínycsiklandó csemege, amelyet mindenki szeretni fog. Legyen szó bármilyen alkalomról, a cukrozott mandulák garantáltan nagyszerű nassolnivalót nyújtanak majd. Próbálja ki Ön is és élvezze az ízletes cukrozottmandulát!

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
szállítás
Max 3 munkanap
szállítás