Cukrozott mandula rózsaszín

Kód: 48 48/1 Kérjük, válasszon változatot
3 200 Ft 5 600 Ft 3 200 Ft-tól
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Az igazi édes finomságok rajongói számára a cukrozott mandula rózsaszín változata az utóbbi évek tartós trendje. Az aprócska, fehér kis kavicsnak tűnő mandulaszemek keménysége a garantáltan olvadásbiztos cukormázzal borítva adja a tökéletes ropogós élményt. Minden tüllbe csomagolt, stílusos dobozkában vagy csábító organza szütyőben legalább 5 szem mandula található, amelyek garantáltan elnyerik az ajándékozottak tetszését.

A cukrozott mandula rózsaszín számos alkalomra kiváló ajándék lehet. Legyen az születésnap, névnap, karácsony, Valentin nap vagy egyéb ünnep, ez a köszönetajándék stílusos és értékes meglepetést nyújt az ünnepeltnek. Az alapanyagok minősége, a gondos gyártás és a négy generáció hagyományos tapasztalata garantálja a kiváló minőséget és az eszményi ízélményt.

Ha egy igazi édes finomságra vágysz, válassz a cukrozott mandula rózsaszín ajándékdobozából, amely magával ragadó látványt nyújt és utánozhatatlan ízélményben részesít. Ropogós, mandulaízű finomságot áraszt magából, amely minden ínyenc számára elengedhetetlen élmény. Ajándékozd meg szeretteidet valami igazán értékes és különleges ajándékkal, amely emlékezetes ajándék lesz az életükben. Válassz a cukrozott mandula rózsaszín ajándékdobozából, és örömet szerezz szeretteidnek!

 

 

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
szállítás
Max 3 munkanap
szállítás