Cukrozott mandula fehér

Kód: 45/0-5 45/1 K Kérjük, válasszon változatot
Tipp
3 200 Ft 5 600 Ft 3 200 Ft-tól
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Az utóbbi évek legdivatosabb köszönetajándéka, mely úgy néz ki, mint egy fehér kis kavics. Tulajdonképpen kemény, olvadás biztos cukormázzal borított mandulaszem. Általában 5 szemet helyeznek el belőle tüllbe csomagolva, dobozkába vagy organza szütyőbe rejtve. Fehér cukormáz borítású ropogós mandula.

Cukrozott mandulánk értékes ajándék szeretteinek. Az alapanyagok kiválasztása, a gondos gyártás és a négy generáció hagyományos tapasztalata a garancia a minőségre.

A finom, kézzel készített cukrozott mandulák az ajándékozás tökéletes módja - legyen szó bármilyen alkalomról, mint például születésnap, karácsony vagy Valentin-nap. A kemény, olvadásbiztos cukormáz és az egész szem mandula együttesen garantálják, hogy a mandulák tartósak és ízletesek maradnak még hosszabb ideig.

A cukrozott mandulák jelentése rendkívül fontos: a szerelem, a boldogság, a termékenység, az egészség és a jólét. Ez a jelentés tovább fokozza az ajándék értékét, és arra emlékezteti az ajándékozottat, hogy milyen fontos neki az adományozó személye.

A finom mandulák többféle csomagolásban is kaphatóak, beleértve az egyedi tervezésű dobozokat és táskákat is. A cukrozott mandulák akár kedvenc desszertjeink kiegészítésére is szolgálhatnak, így bármikor elfogyaszthatóak és élvezhetőek.

Ha minőségi, tartós és jelentéssel bíró ajándékot keresel, a cukrozott mandulák tökéletes választások lehetnek, hiszen garantáltan mosolyt csalnak az ajándékozott arcára.

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
szállítás
Max 3 munkanap
szállítás