Cukrozott mandula bézs

Kód: 55 55/1 Kérjük, válasszon változatot
3 200 Ft 5 600 Ft 3 200 Ft-tól
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A bézs cukrozott mandula tökéletes választás minden édesszájú embernek, aki egy igazán különleges ízélményre vágyik. A kemény, olvadásbiztos cukormáz tökéletesen ötvöződik az egész szem mandulával, mely garantáltan kellemes élményt nyújt majd minden egyes falat után.

Az öt szem cukrozott mandula kiváló ajándék lehet szerelem, boldogság, termékenység, egészség és jólét kifejezésére.

Ez a különleges édesség nem csak finom, de egészséges is. A mandula az egyik legjobb forrása többek között az E-vitaminnak, magnéziumnak és kalciumnak. Az E-vitamin erős antioxidáns hatással bír, mely segít a szervezetünknek megvédeni magát a káros szabadgyökök ellen. A magnézium és kalcium pedig segít a csontok és az izmok egészséges működésében.

A bézs cukrozott mandula rendkívül sokoldalú, hiszen remekül illik az édesszájúak, az egészségükre odafigyelők és az ajándékozni vágyók igényeihez is. Olvadós ízével és különleges megjelenésével garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. Készítsd el a saját kezed alatt vagy ajándékozd el szeretteidnek, és élvezzétek együtt az öt szem cukrozott mandula által nyújtott boldogság pillanatait.

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
szállítás
Max 3 munkanap
szállítás