Cukrozott mandula lila

Kód: 49 49/1 Kérjük, válasszon változatot
2 800 Ft 5 000 Ft 2 800 Ft-tól
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A lila cukrozott mandula egy igazán különleges édesség, amely minden édesszájú ember számára tökéletes választás. A kemény, olvadásbiztos cukormáz tökéletesen ötvöződik az egész szem mandulával, garantálva, hogy minden egyes falat után kellemes élményt nyújt. Az öt szem cukrozott mandula kiváló ajándék lehet szerelem, boldogság, termékenység, egészség és jólét kifejezésére.

De nemcsak az íze miatt érdemes kedvelni ezt a különleges édességet. A mandula az egyik legjobb forrása többek között az E-vitaminnak, magnéziumnak és kalciumnak, így egészséges és finom is. Az E-vitamin erős antioxidáns hatással bír, mely segít a szervezetünknek megvédeni magát a káros szabadgyökök ellen. A magnézium és kalcium pedig segít a csontok és az izmok egészséges működésében, így nem csak az ízlelőbimbókra, hanem az egész szervezetre jótékony hatással van.

A lila cukrozott mandula rendkívül sokoldalú édesség, amely remekül illik az édesszájúak, az egészségükre odafigyelők és az ajándékozni vágyók igényeihez is. Az olvadós ízével és különleges megjelenésével garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. Készítsd el saját kezed alatt, vagy ajándékozd el szeretteidnek, és élvezzétek együtt az öt szem cukrozott mandula által nyújtott boldogság pillanatait.

Ha szeretnél magas minőségű édességet, akkor a lila cukrozott mandula a legjobb választás számodra. 

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
szállítás
Max 3 munkanap
szállítás